Artistes

Bratislava

ANNA LOZANO

Actualment cursa l’últim any en la carrera d’Art Dramàtic en l’especialitat de Musical al Institut del Teatre de Barcelona.
Comença els estudis teatrals des de petita a la Joventut de la Farandula de Sabadell compaginats amb el Conservatori de Grau Mig en violí com a instrument principal amb el mestre Josep Lluís Puig, més tards’especialitza en cant amb l’Elisenda Cabero.
S’inicia com actriu en les òperes “BRUNDIBÁR” de Hans Krása,“L’ARCA DE NOÉ”, “HANSEL I GRETEL” i “EL PETIT ESCURA-XEMENEIES” de Benjamin Britten, totes dirigides per Manuel Valdivieso a la T.M. La Farándula de Sabadell; Al Institut del Teatre “Chicago” de Bob Fosse dirigit per Josep Mª Mestres, “Prometeo García” el primer músical d’Extremoduro dirigit per Abel Vernet, “Company” de G. Furth dirigit per Joan Abellan, “Concierto fatal de la viuda Kolakowski” de Juan Mayorga dirigit per Selene Perdomo, “Merkatu Eguna, Recorrido sensorial” d’Ekaitz Unai Gonzalez“, La Casta Diva” de Dani Espasa dirigit per Víctor Ávaro, “El musical més freak”, “Orestes” de Romà Comamala dirigit per Jordi Basora, “La Font del Gat” dirigit per María Codinachs.
Ha treballat a varis videoclips d’Albert Neve i Natalia Rodriguez (OT), Manuel Requena i Oido y Roma. En publicitat per Mutua Madrileña i als spots per V&N. Diversos cabarets amb la companyia “Cababrecht” i amb els CSO “Kamikaze”, “El niu de la guatlla” i “Guernika”. Ha participat com a vocalista i violinista en els grups musicals “Los Maleantes”, “Komando H” i “Oido i Roma”.
Actualment treballa als recitals de poesia “Que corra la voz” dirigits per Carlos Melero, al projecte “Teatre per inadaptats” de l’Ateneu Llibertari de Sabadell i és principal integrant del grup de rock “Sonoziendo”.

LAURA PAU

Ha estudiat interpretació a l’Institut del Teatre – ESAD (Especialitat Musical), Acting – Rose Bruford College (London) 2012, cant amb Ira Prat i Mar Carrero.
En teatre ja treballat amb Pau Carrió al teatre lliure (2012), amb Xavier Martinez (actualment en gira per Catalunya) i amb la companyia Pirates sota la direcció d’Adrià Aubert des del 2003 i actuant per tot el panorama català, el Festival Castell de Peralada i el Teatre Poliorama.
En televisió destaquen les seves aparicions en la Riera de TV3 (2012), el seu personatge protagonista d’M87 a BCNTV (2009), reporterapresentadora del programa juvenil Mpeg de Comunicalia (2007-2009), Ell@s d’Antena 3 (2009), entre d’altres.
També ha realitzat diversos curtmetratges amb Oscar Guillemone, Núria Jar (premi al millor video del concurs Science of the city), P. Pizarro, Cinemes Verdi de Barcelona, etc.
També cal destacar els anuncis de publicitat (Coca Cola Zero, Jack Daniels, LG, Oooferton.com, Repsol, Diagonal de Barcelona, Mc Donalds, Carnet Jove, Gallina Blanca, Donettes, locutora a Com Radio (2009-2012), recitals de poesia (Biblioteca Clarà), enregistrament de discos per a l’escola de música l’Antàrtida, Els Pirates Teatre i Heidi, el musical.

MÒNICA PORTILLO

Llicenciada en Art Dramàtic- Musical per l’Institut del teatre de Barcelona. Estudia des de petita al Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès en l’especialitat de Piano (grau professional complert).
Com actriu l’hem vist a “Radio Hamlet” de Moreno Bernardi a la bIblioteca de Catalunya; “la Princesa i el Pèsol” de Dani Cherta al T. Guasch; “Tal dia com avui” de Marta Guasch a l’Àtic 22; “Escrits dits amb la llengua a fora” de Jordi Oriol (lectura) Sala Beckett; “Monsieur Apeine quiere hacer amigos” de Pablo de Rosal a la Sala Beckett; “Landrys, laundry de ladies” de Xavier Martínez amb gira per Catalunya; “Company” G. Furth dirigit per Joan Abellan, “ La Casta Diva” de Dani
Espasa dirigit per Víctor Ávaro, “El musical més freak”, “Electra” de G. Balanyà dirigit per Stephane Levy, tots ells a l’Institut del Teatre.
En cinema ha treballat a “la Santa Espina” d’Hector Romance i en diversos curtmetratges com “Regalo de Navidad” (Premi del públic), “Esto no me lo vuelvas a hacer” dirigit per Sara de Lecea (Curt ficcions), “Caras mudas” Asociación contra el cáncer (GEPAC) per Enrriqueta films, “La dona de fusta” de Gener Bermejo i Marc Bou entre d’altres.

ALBERT RUIZ

Actualment, Llicenciatura en Art Dramàtic en Interpretació especialitzada en teatre musical. Institut del Teatre de Barcelona. Ha realitzat diversos curs de interpretació, teatre musical i reciclatge: Joan Maria Segura, Pere Saïs, David Pintó, Xavier Mestres, Núria Cols, Mireia Cirera. S’ha format en dansa: jazz clàssic, contemporani, tradicional i claquè. També té una formació en cant líric i modern: Joan Vázquez, Isabel Soriano, Xavier Mestres, Núria Cols i Begoña López. I ha estudiat en el Conservatori de Manresa amb els instruments de piano i trombó de vares.
Com experiència teatral cal destacar: els espectacles infantils (quatre temporades) d’en Jan i la Júlia sota la producció del Teatre Kursaal de Manresa; direcció del musical Amants (2013); taller de Chicago amb Josep Ma Mestres; taller de Company amb Joan Avellan; taller de Casta Diva amb Víctor Àlvaro; Extremoduro el musical amb Abel Vernet; Noel Road 25, a genius like us amb Gastón Core (2011); Flor de Nit en concert, cor principal (2011); Amadeus amb Dolors Vilarasau; campanya escolar nacional i francesa amb la companyia Magatzem d’ARS (2006-08).
En dansa ha realitzat: Vida i passió de Santa Eulàlia amb Ciutat Comtal a la catedral de Barcelona; Cruïlles, crossroads amb Luca Silvestrini i producció Mercat de les Flors; coreògraf en musicals infantils; membre del cos de dansa Ciutat Comtal de Barcelona (des de 2007), cos de dansa espectacle Tocs de Cobla al Palau de la Música Catalana.