Artistes

Cal Teatre, El bosc com balla

No tothom sap que la música va néixer als boscos. Quan una dona estava a punt de donar a llum s’endinsava al bosc per trobar l’arbre que guardava la cançó del seu fill. Aquesta cançó, cantada per primera vegada al néixer, acompanyaria el nen tota la seva vida, en els moments alegres i en els moments tristos.
En Lukas, un nen que viu enmig del bosc amb la seva mare, descobreix que ell no té cançó i creu que per això les coses mai li surten bé.
Un dia, perdut enmig del bosc, troba al peu d’un gran arbre una flauta que conté la seva cançó i que li dóna el poder de comunicar-se amb els arbres.
Tanmateix, sempre hi ha algú disposat a aprofitar-se dels talents aliens. El vell Fito, encegat per la cobdícia, intentarà utilitzar la cançó de Lukas per els seus interessos, encara que el preu a pagar pugui ser massa alt.

“El bosc com balla” és un espectacle on les titelles, els actors i la música en directe recreen un espai poètic, articulat a través d’un bosc mòbil que adquireix personalitat pròpia gràcies al joc escènic.

El valor de la identitat, la resposabilitat individual i el respecte a l’entorn són alguns dels temes que tracta “El bosc com balla”. Atenent al públic infantil, es reflexiona sobre l’adquisició de valors socials i cívics.

Idea original: Sergio Escalona

Direcció escènica: Laura Batllori

Dramaturgia: Laura Batllori i CAL Teatre

Interpretació i manipulació: Jordi Font i Carlos Gallardo

Música en directa: Aloma Ruiz

Assistència de manipulació: Clara Algaba

Vestuari: Paulette “La Sombrerera Loca”

Escenografia: CAL Teatre

Construcció de titelles: Sergio Escalona i Carlos Gallardo
Il·luminació
Diseño: Laura Gutiérrez
Técnico: Mario Andrés Gómez

Fotografia i vídeo: Judith Rodríguez i Nina Solà

www.calteatre.cat