Artistes

Fadunito, Ferran Orobitg

El Ferran Orobitg va estar 18 mesos a frança cursant la Fai ar del 2007-2009 a Marsella. En aquell període va treballar sobre un projecte personal sobre l’accessibilitat en l’espai públic, “Accessible” (2010), un Projecte artístic i social d’intervenció Urbana sobre l’Accessibilitat de l’espai Públic.

Després d’això va sortir l’espectacle Ceci 3.0 (2011), una cadira de rodes teledirigida que interacciona amb la gent que passa per el carrer, que la companyia esta fent encara, i el qual ha estat en més de 10 països.

Despres d’haver estat treballant aquests 12 anys amb diferents projectes col.lectius , i seguint aquesta linea sobre la temàtica, (dis)Capacitat, el ferran orobitg, te la necessitat de fer un projecte SOLO, que aglutini totes aquestes inquietuds artístiques, i experimentar amb els seus propis límits en primera persona.

 

LIMITS és un espectacle SOLO de teatre físic i multidisciplinar, on si barrejaran tecniques de circ, manipulació d’objectes, dansa-moviment, teatre, música i clown.

LIMITS és una metàfora, dels limits mentals que tenim, i que ens imposen i ens creiem. els limits mentals que ens impedeixen de fer coses, esperonats per la POR.

Es una metàfora , perquè la forma en que és presenta, es una persona amb cadira de rodes i una balla, tots dos indicadors limitants.

Assajos i preestrenes de Fadunito a Testimoni Escènic

Assajos i preestrenes de Fadunito a Testimoni Escènic

El que veurem nosaltres és un personatge amb cadira de rodes que trencarà els seus limits físics, i acabarà ballant amb la cadira, fent circ amb la valla, i fent totes aquelles coses que un dia li havien dit que seria incapaç de fer..

LIMITS, parla de les limitacions socials, culturals, dels bloquejos personals que ens fem les persones, o dels que ens fan creure els demes.

Les paraules discapacitants i les opinions preconcebudes que ens limiten en la vida.

I de com, a partir d’aquestes (dis)capacitats poden sortir altres capacitats.

Assajos i preestrenes de Fadunito a Testimoni Escènic

Assajos i preestrenes de Fadunito a Testimoni Escènic