Novetats

DossierElisabetta (català)

Cia Dell’Anima – Experiències

No hi ha comentaris

Formada per una ballarina (Neus Elfa) i una violinista (Mireia Vila), la Cia. Dell’Anima ajuntem diverses disciplines en el nostre espectacle: la música, la interpretació i la dansa.

Vam optar per presentar el nostre projecte a Testimoni Escènic perquè ens semblava molt interessant poder fer una residència per crear i fer evolucionar “Elisabetta” i encara més quan ens oferia la possibilitat de fer pre-estrenes! Això és molt enriquidor per saber la resposta del públic i què cal millorar de l’espectacle.

Ens va ser una experiència molt enriquidora tan a nivell personal, ja que el tracte, les facilitats i disponibilitat eren molt generoses; com a nivell professional que ens permetia explorar i fer créixer “Elisabetta”.

Quan vam arribar per la residència “Elisabetta” tenia una estructura que va canviar i evolucionar de manera lògica durant l’estança a Cal Gras. Vam trobar la lògica de l’espectacle que ens mancava abans d’aquesta experiència, i així, poder trobar (en conseqüència) la lògica interpretativa del nostre projecte. No té res a veure l’ “Elisabetta” que va entrar de la que va marxar.

Sense cap mena de dubte recomanem a totes les persones que tinguin en ment participar-hi, que ho facin!!!! L’experiència artística i personal la recomanem moltíssim!