Novetats

Cia. Mov-i-ments

Cia Moviments – Experiències

No hi ha comentaris

Som la cia. MOVIMENTS, integrada per Alejandro Navarro i Rosa Forteza. En aquest projecte hem contat amb la col·laboració de Núria Valerio i Xavi Estrada. Les disciplines escèniques d’aquest projecte són: principalment el clown, com a llenguatge conductor de tota la història; el teatre físic (teatre perquè expliquem una història i físic perquè ho expliquem a través del moviment: tècniques de dansa contemporània i dels porters acrobàtics).

Vem presentar el nostre projecte a Testimoni Escènic perquè vam veure que aquesta convocatòria era per projectes que es trobaven en la fase final de creació i producció; i nosaltres ens trobàvem en aquest punt. I també per les possibilitats de pre-estrenes; ja que era un aspecte que necessitàvem pel nostre projecte, poder provar-ho i tenir les primeres experiències amb públic de com funcionava l’espectacle; i també dels llocs de representació: sala, carrer i espais no convencionals.

El nostre pas per Testimoni Escènic ens ha aportat una bonica relació amb els membres coordinadors d’aquest projecte; ja que destaquen principalment per la seva humanitat, professionalitat, implicació…. També ens ha aportat un espai de treball intensiu i l’inici de rodatge de funcions de l’espectacle.

Durant la residència al teatre d’Avinyó ens va proporcionar poder arrodonir i acabar de complementar tot el material escènic de forma intensiva. I les pre-estrenes ens han donat l’espai per acabar de definir el tempo global de tot l’espectacle; comprovar les reaccions del públic i agafar rodatge de l’espectacle.

A tots els membres de la companuia el què ens ha agradat més ha estat la bona relació que hem obtingut amb els organitzadors de Testimoni Escènic. Destaquem la seva humanitat i bona voluntat, l’acolliment que ens han donat amb el projecte i la implicació què hi han dedicat.

Cia Moviments