Novetats

convocatoriaTEST2-1

Convocatòria pel 2n Festival TEST

No hi ha comentaris

Bases per a la selecció d’espectacles pel

“TEST – Festival en Xarxa d’Arts Intenses,

de Prop i de Curta Durada”

Octubre i novembre de 2017

Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

El Festival TEST, està format per un cap de setmana inaugural a Avinyó, els dies 13 i 14 d’octubre. A partir d’aquí, i durant els caps de setmana d’octubre i novembre, es repartiran les propostes pels nuclis de la Xarxa i tindrà la cloenda a Gironella.

Convocatòria

A les companyies seleccionades se’ls proposa un intercanvi: dos o tres passis al Festival inaugural del TEST a Avinyó, a canvi d’una setmana de residència de creació a la Residència d’artistes Cal Gras (per al desenvolupament de nous projectes de la companyia). Si el projecte també és seleccionat en els altres pobles de la Xarxa es proposarà un caixet (a concretar)

El termini d’enviament de les propostes finalitzarà el diumenge 18 de juny de 2017.

Presentació de les propostes

• Els espectacles han de tenir una durada màxima de 30 minuts, i no han de ser un fragment d’una peça més llarga.

• Pot presentar-se qualsevol llenguatge artístic, sempre i quan sigui tècnicament possible acollir-lo en espais petits, no-convencionals.

Els projectes s’hauran d’enviar per correu electrònic a: testimoni.escenic@gmail.com 

• El projecte haurà d’incloure:

– les dades de la companyia i representant (nom, cognoms i número de telèfon)

descripció de la proposta i sinopsis de l’espectacle

necessitats d’espai i detalls tècnics (si n’hi ha)

trajectòria del creador/a o companyia i informació de produccions prèvies

Selecció de projectes

• El jurat estarà format per l’equip de Testimoni Escènic (TE), Cal Gras i els Ajuntaments que acolliran el TEST en Xarxa.

• S’anunciarà el veredicte a les companyies (seleccionades o no). La programació oficial es publicarà a la web de TE,  a mitjans de setembre.

• Cada companyia es compromet a fer un mínim de dues representacions durant el TEST a Avinyó el 14 d’octubre (segons les possibilitats de la programació), i pot ser escollida per actuar en les altres localitzacions del Festival TEST en xarxa.

• Les obres seleccionades hauran de facilitar a l’organització material de comunicació (sinopsis, fitxa artística i  fotografies d’alta resolució, i en mesura del possible un vídeo).

• Requeriments tècnics: es valorarà la simplicitat tècnica de l’espectacle.

Altres

• Participar en aquesta convocatòria implica que la companyia accepta totes les condicions esmentades en aquestes bases.

• Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta pels responsables del festival TEST.

Contacte

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.testimoniescenic.org o bé, contactar amb l’organització del festival a través de testimoni.escenic@gmail.com

Organitza:

TESTIMONI ESCÈNIC (Associació Cal Gras Art i Territori, Ajuntament d’Avinyó, OTP Cabrianes, Ajuntament de Gironella, La Creueta de Navarcles, Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola i Ajuntament de Santpedor)

Suport: Diputació de Barcelona

Pots descarregar les bases a:

https://www.dropbox.com/sh/3awxm2sxnvtakzc/AABJmgjlKccgggiAZB8u0nWra?dl=0