Novetats

angel de llum gog i magog

Àngel de llum

No hi ha comentaris

Gog i Magog, per primer cop puja a un escenari, i ho fa per explicar les seves experiències viatjant amb Pallassos sense Fronteres a l’Àfrica, Amèrica Central i l’ex-Iuguslàvia, als camps de refugiats i com una experiència de tan curta durada, uns 20 dies, però de tanta intensitat pot canviar tota la percepció que tenen de la realitat del seu entorn.
Un punt de vist sobre la centralitat del nostre món vist des de la perifèria.
El projecte és una inciativa de Josep Noguera, membre fundador de la companyia de Sant Joan de Vilatorrada. En escena hi veiem com a clown a Jessi Regués i al voltant d’ella és va generant un món de records a través dels texts, la música i les projeccions.
En directe toquen la guitarra, el mateix Josep Noguera i l’artesenc Josep Bashi, que acompanyen a la veu a Oyuna Baturova. Embolcalla tot l’espactacle les imatges projectades de l’artista Armand Pons, i alguns vídeos històrics de Pallassos sense Fronteres, que apadrina aquest projecte, per celebrar el 20è aniversari, coincidint amb el 25è de Gog i Magog.
Durant el desembre, i amb més intensitat al gener, la companyia ha anat unint tota la feina realitzada anteriorment per parts, amb la direcció escènica de Tàtels Pérez.