Espectacles

Rah-mon Roma i el dials

  • Date:05 - Mar - 2016
  • Location:Santpedor
  • Venue:Rah-mon Roma i el dials
  •  Reservar

Després d’una setmana de residència a Cal Gras i al teatre El Catalunya d’Avinyó, Rah-mon Roma i el dials pre-estrena La Vella Ràdio a Santpedor.
Serà a les 19.00h al Convent de Sant Francesc de Santpedor
L’entrada és a 4€ pel menors de 12 anys. La resta 6€. Menors de 3 anys, gratuït.

En Rah-mon Roma fa anys que puja a escenaris com a cantant animador infantil i rondallaire, durant els més de 30 anys de carrera ha sabut envoltar-se d’un equip de professionals que l’acompanyen en els seus projectes. En el seu darrer espectacle compta amb músics que també fa temps que es mouen en diversos projectes musicals reconeguts en l’escena catalana i que completen un espectacle musical teatralitzat, de molt bon nivell, i que serà estrenat a la Mostra d’Igualada.

La vella ràdio és el projecte amb el què està treballant i que ha sigut seleccionat en la darrera convocatòria de Testimoni Escènic, per tal de
realitzar una residència d’una setmana al teatre d’Avinyó, i que preestrenarà aquest cap de setmana al Convent de Santpedor.

A en Rah-mon li van regalar fa temps una ràdio antiga que és el pany que obre la porta del temps. Aquesta ràdio màgica l’atrau fins el punt de trobar-s’hi tancat dins. Les velles vàlvules tornen a il·luminar.

http://www.rah-mon.com/

Podràs també veure La Vella Ràdio el Dissabte 12 de març, a les 17.00h al Centru de Cabrianes