Festival TEST 2017

Festival TEST

El dia 13 d’octubre ens plantem a la 2a edició del Festival Test.
Un festival en xarxa, d’arts intenses, de prop i de curta durada.

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

 Més dies, més espectacles, més companyies, més públic, més emocions!

La gran novetat que presentem, en aquesta segona edició del Festival TEST, és que es desplega el concepte de xarxa en tots els sentits i no només durarà un cap de setmana a Avinyó, sinó que serà un festival expandit per 6 dels 10 municipis que conformen la Xarxa de Testimoni Escènic i que col·laboren per a difondre les diverses propostes artístiques pel territori de la Catalunya Central.

Avinyó serà l’encarregat d’acollir el cap de setmana d’inauguració, els dies 13 i 14 d’octubre. A partir d’aquí, i durant els caps de setmana d’octubre i novembre, la programació passarà per Santpedor (22 d’octubre), Sant Salvador de Guardiola (29 d’octubre), Navarcles (19 de novembre), i finalment Gironella (25 de novembre) i Cabrianes (26 de novembre), que acolliran la clausura del TEST.

El municipi d’Avinyó, que el 2016 va impulsar el primer Festival TEST, serà qui acollirà el cap de setmana inaugural amb tota la programació que posteriorment s’expandirà pels altres nuclis del territori. El pianista manresà Roger Illa obrirà la programació, el divendres 13 d’octubre, amb el concert Els colors del pianoforte, al Local Catalunya a les 10h de la nit.

El dissabte 14 a la tarda es desplegarà tota la programació dels 11 espectacles de petit format al recinte format pel Centre Cívic Can Tutó i l’Espai d’Entitats. Diverses representacions que s’estendran, des de les 5h de la tarda fins entrada la nit, pels diversos espais del recinte que acolliran un número de públic limitat per aconseguir que aquest entri al màxim dins la història presentada. A la nit del mateix dissabte, al Catalunya, hi haurà un concert festiu de cloenda del cap de setmana, serà a les 10h de la nit amb Gots de Tuba i Guillem Roma, i el PD Danilsan.

El TEST continuarà pels municipis de Santpedor (22 d’octubre) i de Sant Salvador de Guardiola (29 d’octubre) que, a partir de les 5h de la tarda, acolliran diverses funcions de 3 dels espectacles escampats per diversos espais de cada nucli.

La programació del TEST a Navarcles (diumenge 19 de novembre) serà especial, ja que a la tarda acollirà 4 dels espectacles de petit format, que oferiran diverses funcions al Centre Cultural la Creueta, i al vespre, clourà la jornada amb la programació de l’espectacle multidisciplinar Fidels del col·lectiu Amix Amat que de ben segur que no us deixarà indiferents.

Finalment, el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, es clourà el Festival TEST a les poblacions de Gironella (el dissabte) i de Cabrianes (el diumenge). Les dues poblacions acolliran respectivament, 4 i 3 espectacles que oferiran diverses funcions per diversos espais dels dos pobles, a partir de les 5h de la tarda.

PROGRAMACIÓ