Novetats

àngel de llum slider

Intens cap de setmana a Testimoni Escènic. Estampades a Sallent i Gog i Magog a Sant Joan de Vilatorrada

No hi ha comentaris

Testimoni Escènic segueix endavant amb dues noves actuacions aquest cap de setmana. Dissabte 27 a les 21:30 a la torre del gas de Sallent, es podrà veure la companyia Estampades, que proposen un impressionant espectacle de dansa aèria. Tot i que aquest espectacle no forma part de TE, s’ha programat excepcionalment a partir d’un canvi de dates d’un dels projectes.

El diumenge 28 a les 6 de la tarda Sant Joan de Vilatorrada podrà veure Àngel de Llum de la companyia Gog i Magog, que es va fer residència a Cal Gras i es va estrenar el mes de gener.

Estampades és una companyia formada per Berta Escudero, Mariona Moya i Paula Radresa, tres artistes apassionades per les arts de carrer. Formades en diferents disciplines artístiques com la dansa aèria, el circ i el clown, uneixen els seus coneixements per investigar en noves formes escèniques. Afincades a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt, parteixen del treball físic i la bellesa plàstica per crear els seus espectacles.

Àngel de llum és un espectacle multidisciplinar que barreja música, teatre de text, teatre gestual i projeccions d’imatges per parlar de les experiències d’un grup de pallassos en la seva primera estada als camps de refugiats dins el projecte Pallassos sense Fronteres. L’espectacle es basa en l’experiència real dels membres de Gog i Magog als camps de refugiats de Croàcia i Bòsnia durant la guerra de l’antiga Iugoslàvia. La companyia té una relació estreta amb la història de Pallassos sense Fronteres, ja que va ser tercera companyia que va anar d’expedició als camps de refugiats l’any 1993. Des d’aleshores ha estat també a Kosovo, Senegal i Perú.