Novetats

nadnat5a

Jetty Kane arriba al Bages:

No hi ha comentaris

La diva del cinema mut, Jetty Kane, buscarà al seu públic a Sallent i a Avinyó.

Dijous 30 de maig, a les 22h, al Parc Municipal de Sallent  i dissabte 1 de juny, a les 22h, a la nova pista polivalent d’Avinyó.
Testimoni Escènic clourà el seu primer semestre aquest dissabte 1 de juny a la nova pista polivalent d’Avinyó amb l’espectacle de circ Cinema Rétréci de la companyia NadNat Productions. La companyia, però, aturarà la seva caravana al Parc Municipal de Sallent, aquest dijous 30 i dins la programació d’Enramades, per tal de fer volar al públic amb els seus números de circ, dansa i cinema.

Sinopsi

Jetty Kane és una figura nostàlgica, una diva del cinema mut, en un moment anacrònic, viatja per tot el món amb la seva caravana a la recerca del seu públic. A cada poble on para es troba amb un personatge diferent amb qui viu una petita història creada in situ.

Cinema Rétréci és un punt de trobada entre el circ i el cinema al voltant d’una caravana. Aquesta es converteix en un cinema-teatre on es projecten petites animacions de stop motion que interaccionen amb els números de circ en viu. Una altra peculiaritat d’aquest espectacle rau amb el treball en el territori, les seqüències que es projecten en aquest cinema són enregristrades al mateix poble d’acollida, amb un personatge recurrent Jetty Kane, diva del cinema mut, i amb col·laboracions amb agents locals com a figurants, en aquest cas es trobaran amb l’artista bagenc Moi Jordana. Es tracta d’un projecte que ha sigut becat per l’ajuntament de Toulouse i ha obtingut accés a tres residències, una a la Central del Circ de Barcelona, una segona al Moulin (Centre Cultural de Roques-sur-Garonne) i la tercera gràcies a Testimoni Escènic.

La companyia

Nadine O’Garra y Nathalie Fixon, s’uneixen sota el nom de NADNAT Productions. Desenvolupen una col·laboració artística des de les seves respectives disciplines. Nathalie Fixon s’especialitza amb fotografia d’arts escèniques i arquitectura urbana. Nadine O’Garra es dedica a les arts del circ, amb l’especialitat de les tècniques aèries, i juntes desenvolupen peces multidisciplinars utilitzant el circ i l’animació stop motion.