Novetats

josoclamevadona

Jo sóc la meva dona, de los Hermanos Kray

No hi ha comentaris

Les tres representacions de Yo soy mi mujer, a càrrec de Sergio Vega i dirigit per Rosa Carbonell, no van deixar a ningú indiferent. Els tres grups de 10/15 persones que van poder gaudir del muntatge, van marxar agraïnt molt la oportunitat de gaudir de l’hora i 45 minuts de l’espectacle i la tertúlia posterior amb els creadors.

El montatge parteix del text “I AM MY OWN WIFE”, una obra de Doug Wright guanyadora de 15 guardons internacionals incluïnt els premis Tony i Pulitzer 2004, la qual ens explica la història d’una travesti que sobreviu a l’alemanya nazi i al comunisme soviètic de l’Alemanya de l’Est. La història sencera succeeix com una conversa entre Charlotte (la protagonista) i el públic que ha vingut a casa seva de visita, donat que la casa s’ha convertit en una casa-museu plena d’objectes que parlen de les històries i els personatges d’aquella anys tant convulsos. És un text basat en una història real, i ens agradaria que per primera vegada fos representat dins d’una casa enlloc de dalt d’un escenari. Charlotte aniria guiant als visitats per tota la casa mentre els explica els detalls de tot el que va passar entorn al seu gènere, la seva sexualitat, les activitats encobertes dins la seva casa, la seva col.laboració amb la Stasi, la relació amb el seu pare…

Si vols acollir aquesta obra, pots fer-ho a casa teva o a una casa propera, que tingui tres habitacions que es puguin fer servir. Si estàs interessat, posa’t en contacte amb nosaltres:

Quim i Eva – Cal Gras  – info@calgras.cat – 93 838 78 18 – 638 702 756