Novetats

Preestrena d'Habitació 801, de Lucas Locus,

Lucas Locus

No hi ha comentaris

Lucas Escobedo, ja està residint a la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó i,  treballant en el Teatre El Catalunya per poder preestrenarel seu nou projecte Habitació 801, el proper dissabte dia 12 d’abril, a les 22 hores, a El Catalunya d’Avinyó.

Vicente, generosament, ens convida a passar a la seva llar, o potser hàgim entrat sense que s’hagi adonat. Tot està completament atrotinat doncs, entre els seus “costums“, hi ha la de recol·lectar tot allò que troba en els seus passejos matutins.
Un cop dins, el veiem a ell funcionant amb les seves rutines quotidianes però, aquesta quotidianitat, no té res a veure amb el que podíem esperar. De seguida comença a viure experiències al·lucinatòries que ens faran viatjar del riure al plor amb extremada delicadesa. Descobrirà, i descobrirem, que va ser un gran artista i veurem si avui és el dia per desempolsar allò que li va donar tants èxits.
Amb una acurada posada en escena, Habitación 801, és un espectacle de Circ, titelles i Teatre Visual on, sens dubte, “les aparences enganyen”.

Direcció: Piero Steiner
Dramatúrgia: Cía. Lucas Locus
Intèrpret: Lucas Escobedo

També el podrem veure:
Dissabte 10 de maig a les 19 hores, a El Centru de Cabrianes.
Diumenge 11 de maig, a les 18 hores, a Santa Ma d’Oló.