Novetats

Nidea, de Xavi Estrada

No hi ha comentaris

Teatre gestual i clown

NIDEA Fes-ho tu mateix.
ATENCIÓ: una sensació de certesa, satisfacció i finalitat que sorgeixi massa aviat pot resultar catastròfica.

NIDEA es basa en la poètica de les situacions cotidianes, la transformació d’accions banals en accions carregades de simbolismes i d ́imatges que provoquen i evoquen emocions i vivencies, per poder parlar a través del detall, l’ocasional i el particaular, de l’universal, alló que quelcom pot entendre i compartir.

Montar un moble s’ha universalitzat. S’ha socialitzat.
 S’ha convertit en un esdeveniment.
Un moment cotidià més a les nostres vides.
Un moment personal important.
Una experiència única i intransferible, que t ́aportarà satisfacció.
Satisfacció per haver decidit fer-ho tu mateix
, aconseguir-ho,
 com tothom, 
amb èxit…
O no…..

L’espectacle ens parla sobre la mercantilització de les necessitats personals. De com la societat es va vampiritzant cap a una manera determinada de sobreconsum, d’“unificació col.lectiva”, col.leccionant productes com si fossin objectes amb soposats poders per ajudar-nos a cobrir les nostres necessitats afectives, lligant la felicitat al poder adquisitiu.
També ens parla de com ens encarem als reptes, de qui som i en què ens anem tranformant per aconseguir-los. De què ens passa quan sortim de la zona de confort per encarar-nos a les nostres pròpies limitacions i què volem transformar de la realitat i de nosaltres mateixos. Com un desig per aconseguir allò que creiem que ens farà sentir millor, ens possa en un estat de superació personal on l’acumulació de fracassats intents per aconseguir-ho ens va revel.lant quí som realment i en quin punt ens trobem de la nostra vida.